Jumaat, 18 Februari 2011

Gift From Heaven~Syafiyyah Humaira~

Syafiyyah with her abah

butek a.k.a Syifa..her cousin
Syafiyyah look u have a big family..


Syafiyyah with her cute and a hot aunty



Syafiyyah have a two lanona (grandma) :)

Syaffiyyah with her ibu


Be a good daughter..Insyaallah. Syafiyyah Humaira


Alhamdulillah, Bulan lepas aku dapat ahli keluarga baru~Syafiyyah Humaira~aku letakkan gift from heaven bkn ape, mengenangkan kesusahan, dugaan dan cabaran akak aku membawanya sembilan bulan. Kesian x terhingga aku tgk akak aku nihh..penantianya selama 5 tahun, akhirnya tertunai jua. Tapi dengan keadaan kesihatan (penghidap diebetes) dan umur dah agak matang gitu, kesian plak tgk dia bila pregnant, keluar masuk hospital sepanjang tempoh 9 bulan dah biasa, cucuk situ, cucuk sini..abis lebam peha dan tgn. X cukup tu..kejap2 pening..darah naik, pengsan..adusss..sabar aje lah..nasib baik la husband dia penyabar orgnya, x pernah biarkan akak aku keseorangan. Thanks su yi jaga kak idah aku yang garang gitu..hahahahah..ape pun pengubat rindu dan jiwa diorang ni dah datang..seronok bila tgk keluarga ni dah sempurna.
*hope entry ni dapat memuaskan hati alang yg jauh di UUM sana yg x sempat lagi nk ziarah keluarga baru kita.















1 ulasan:

slumberyaya89 berkata...

yaaa entry yang ckup baek....
thanks....
syukurlah segalanya selamat..
9bulan mengandung..."wahnan a'la wahnin(susah atas susah)"..masyaallah..
tahniah pd kak idah n family coz dapat orang baru..hehe
xsabo nk jmpa kamu syafiyyah...

~alang homesick~ =(