Isnin, 7 Februari 2011

Ape yang dah terlepas, tetap mau update gak (Adengan di pagi Raya Aidil Adha)

Sebab dah berkurun aku tak memblog, jadi aku akan memblog dengan lebih bersungguh2 lagi pasni, so aku uploadkan pic aku masa raya haji kat umahku, kitaotang ni x kira raya ape mesti meriah punya! Tambah2 bila semua balik beraya..mak oii..bergegar abis lantai umah aku dengan gelak tawa dan usik mengusik kami adik beradik..
Hari Raya Aidiladha tetap ade sesi bermaafan..Pak Dollah sedang tersengih2 coz mmg dia suka sgt ngan kamera

Posing di pagi raya bersama adik, kakak dan abg tersayang, masing-masing sedang menunjukkan gaya ala model gitu, bab saiz badan kita tolak tepi yang penting pose mesti cunn!!!
Bergambar kenangan dengan "bakal yang akan disayangi"
(first publish this pic for public :)) adessss...malunya den..

my Hero, suka duk kacau mak sedara dia, n suka cakap "pajak tak rambut amin???"
Halusssss...

My Tukang Kebun, kena bully ngan adik2 aku, tp aku suke!!! lelaki kena be strong, bersihkan laman umah aku..hahahahahah..so setakat ni aje aku upload utk hr ni..sok plak aku sambung citernya...zasssssss





2 ulasan:

slumberyaya89 berkata...

kacak sungguh pak dollah senyummm...smpai terbawa lam mimpi...ekekeke=p

Aisyah berkata...

yer la pak dollah kan mat interprim.